ISO 9001

Om succesvol te kunnen zijn in de huidige markt moeten kwaliteitsborging, snelheid en flexibiliteit hand in hand gaan. De VEDS Group is sinds 2006 ISO 9001 gecertificeerd, echter de oorspronkelijke procedures ondersteunden onvoldoende de bedrijfsprocessen. Daarom zijn we sinds 2011 begonnen met het herinrichten van onze processen en procedures. En hiermee hebben we de optimale balans gevonden tussen de kwaliteitsborging van onze producten en diensten enerzijds. En anderzijds de snelheid en flexibiliteit waar onze klanten om vragen. Dit heeft geresulteerd in een hercertificering volgens NEN-EN-ISO:9001:2008  in mei 2013 waarbij de auditor aangaf erg onder de indruk te zijn van onze nieuwe opzet. Een resultaat waar we natuurlijk erg trots op zijn. Ons nieuwe kwaliteitssysteem biedt ons de mogelijkheid om zowel projecten van beperkte omvang als zeer uitgebreide projecten, kwalitatief, snel en doeltreffend te kunnen uitvoeren voor onze klanten.

Productie

Met de ISO certificering als goede basis hebben we de kwaliteit in onze productie verder geborgd middels IPC-A-610. Met deze internationaal erkende norm binnen de elektrotechnische industrie, kunnen wij de kwaliteit, productiviteit en efficiency in productie nog verder borgen.

Ons productiepersoneel wordt opgeleid en periodiek getoetst door onze eigen IPC-trainer.

Product kwaliteit

Om de product kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij onze processen gecertificeerd middels NEN-EN-ISO:9001:2008. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het toepassen van diverse normen en standaarden zoals AQAP 2120:2003, ISO 13485, CE en UL.

 

 

 

5