Vanuit een heldere klantfocus en met gedegen technische kennis, levert de VEDS Group op betrouwbare wijze, kwalitatief hoogstaande elektronische oplossingen.
Deze eenvoudige zin geeft voor ons eenduidig aan waar het ons allemaal om draait.

Klantfocus

Wij streven naar lange termijn relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds begrip, respect en vertrouwen. Wij begrijpen dat dit niet vanzelf gaat en dat we daar in moeten investeren. Wij zijn daarom open en transparant in onze communicatie en in de afspraken die wij met u maken. Door te doen wat we afspreken, en het creëren van elektronische oplossingen, denken wij een deel van uw zorgen weg te kunnen nemen.

Technische kennis

Om innovatief te kunnen blijven zijn is investeren in technische kennis voor ons belangrijk. 
Technische kennis is mooi, maar praktische toepasbaarheid is beter. We blijven dan ook voortdurend investeren in de technische kennis van onze medewerk(st)ers maar zijn vooral ook bezig met waar dit in de praktijk toepasbaar is. Alles wat we leren in het ene project kunnen we gebruiken in een ander project. Toepassen van technische kennis om te komen tot elektronische oplossingen, dat is waar we goed in zijn.

Betrouwbaarheid

Om onze afspraken met u na te kunnen komen, hebben we een gedegen kwaliteitssysteem ontwikkeld. Een systeem wat gericht is op kwaliteitsborging van onze processen maar vooral ook op continu verbeteren. We hebben een kwaliteitssysteem neer kunnen zetten wat flexibiliteit en snelheid combineert met kwaliteit en borging. De combinatie van het beste van twee werelden. Voor ons de perfecte basis om innovatie te kunnen combineren met betrouwbaarheid.

Kwaliteit

Wij leveren elektronische oplossingen. Of dit nu producten of diensten, in de vorm van bijv. documentatie of een advies is, we streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Wat we leveren moet goed en betrouwbaar zijn. Onze medewerk(st)ers zijn hiervan doordrongen en onze processen zijn er op ingericht.